Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022Nieuws

Op Brooikensdag 2022 ben ook jij #welkominonsreet

Zondag 18 september komt nu toch wel echt kortbij. De gemeente maakt zich klaar voor de Brooikensdag die dan vanaf half twee een feest zal zijn waaraan heel wat medewerkers al geruime tijd hebben gewerkt. Maar hoe goed voorbereid ook, het moet uiteraard aan de geïnteresseerde bezoekers ook kenbaar worden gemaakt dat deze vijfjaarlijkse gebeurtenis zal doorgaan. Onze voorzitter Jef Wijckmans schakelde daarvoor het bedrijf Onuitwisbaar uit Aartselaar in om die Brooikensdag nog eens extra wereldkundig te maken.  Uiteraard vermeldt hij daarbij de aanloop er naartoe met Radio Brooikens, een zomerbar en optredens aan en op het Brooikensplein aan de Begijnenbossen. Verwacht wordt dat vooral op zondag 18 september opnieuw meer dan 15.000 bezoekers zich naar het parcours in het Reetse dorpscentrum zullen begeven. Zeg niet dat onze voorzitter jullie niet verwittigd heeft!

Radio Brooikens
Brooikensdag 2022 affiche

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info