Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022Nieuws

Fotowedstrijd: doe mee en win een ballonvaart

De Brooikensdag brengt een ode aan het plattelandsleven van weleer in Reet. De welgekende spandoek met de slagzin ‘Welkom in ons Reet’ is daar een mooi voorbeeld van, want werd destijds opgehangen door de zusters om hun nieuwe pastoor te verwelkomen.

In aanloop naar de Reetse Brooikensdag op zondag 18 september brengen we deze anekdote samen met onze festiviteiten graag onder de aandacht met de hashtag #welkominonsreet

Heb jij een mooie foto van het Reetse leven van weleer waar nog een leuke anekdote aan vasthangt van je (over)grootouders? Of heb je een beeld van een mooi Reets plekje dat er nu nog nagenoeg hetzelfde uitziet als zovele jaren geleden? Bezorg het ons!

Hoe? Deel voor dinsdag 7 september jouw foto en/of anekdote met de hashtag #welkominonsreet via Facebook of Instagram. Vergeet hierbij niet om @brooikensstoet te taggen. Lees wel het wedstrijdregelement hieronder even na. Je kan ook deelnemen door een mail te sturen naar fotowedstrijd@brooikensstoet.be. Vermeld zeker ‘fotowedstijd #welkominonsreet’ in het onderwerp.

De beste inzending krijgt een momentje airplay en een verzoekplaat op Radio Brooikens die van maandag 12 tot zondag 18 september via de 99.6 op de FM-band en via de website www.brooikensstoet.be te beluisteren zal zijn. Bovendien wint de persoon achter deze inzending ook een ballonvaart in onze regio voor twee! Dankzij Toerisme Rupelstreek zijn ook troostprijzen te winnen voor de ‘net-niet-winnaars’!

Wedstrijdreglement Fotowedstrijd BROOIKENSDAG 2022 ‘Welkom in ons Reet’

Organisator:

VZW Brooikensstoet met maatschappelijke zetel in Kon. Astridplein 12 in 2840 Rumst stelt dit reglement ter beschikking via www.brooikensstoet.be.

Algemene bepalingen:

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer de volledige inhoud van dit reglement. Inzendingen die niet voldoen aan de onderstaande voorwaarden worden uitgesloten.

Wie kan deelnemen?

– De deelnemers moeten minimum 18 jaar oud zijn.
– Leden van de organiserende vereniging mogen niet deelnemen.

Hoe deelnemen?

Deelnemers plaatsen hun foto en/of anekdote op Facebook en/of Instagram. Bij deze post wordt @brooikensstoet getagd en wordt de hashtag #welkominonsreet toegevoegd. Per deelnemer worden er maximum tien foto’s aanvaard. Alleen posts worden aanvaard, stories en reels niet. Je kan ook deelnemen door een mail te sturen naar fotowedstrijd@brooikensstoet.be. Vermeld zeker ‘fotowedstijd #welkominonsreet’ in het onderwerp.

 Specificaties:

Gemanipuleerde beelden, bijvoorbeeld samengesteld uit meerdere beelden, foto’s waar elementen uit verwijderd zijn of die uitgebreid bewerkt zijn met Photoshop of andere fotobewerkingsprogramma’s zijn uitgesloten. Enkel eenvoudige kleurcorrectie is toegelaten.

Wie wint?

De jury die de uitslag bepaalt bestaat uit de zeven leden van het dagelijks bestuur van de organisatie. Inzendingen kunnen vanaf 1 juli 2022 gepost worden en dit tot maandag 6 september om 23.59u. Tegen de beslissing van de jury staat geen verhaal open en over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Foto’s van deze wedstrijd zullen mogelijk op de website www.brooikensstoet.be en op de sociale media van de organisatie verschijnen.

De inzender van de winnende foto ontvangt een ballonvaart voor twee personen. Het vertrek en de plaats ervan wordt bepaald door de ballonvaarder en is afhankelijk van de weersomstandigheden. Naast de hoofdprijs voorziet Toerisme Rupelstreek ook nog enkele prijzen voor zij die net niet wonnen.

De ingezonden foto’s kunnen door VZW Brooikensstoet gebruikt worden voor publicaties en promotiedoeleinden, zowel online als offline en zonder dat hiervoor enige extra toestemming of vergoeding verschuldigd is.

De deelnemer verklaart dat mensen die herkenbaar in beeld worden gebracht geen bezwaar hebben tegen publicatie en dat het afgebeelde materiaal niet auteursrechtelijk beschermd is. VZW Brooikensstoet is niet aansprakelijk voor vorderingen of klachten naar aanleiding van inbreuk op rechten van derden of schade geleden door derden als gevolg van het onderwerp of de inhoud van inzendingen.

De deelnemer verklaart dat het materiaal dat hij/zij uploadt in de wedstrijdmodule vrij is van virussen, spyware of andere malware. VZW Brooikensstoet heeft het recht om bepalingen in dit reglement aan te passen. 

Bescherming van de privacy:

VZW Brooikensstoet behandelt de persoonsgegevens strikt vertrouwelijk, met respect voor de persoonlijke levenssfeer (wet van 08.12.1992). De gegevens van een deelnemer worden enkel gebruikt om contact op te nemen als hij of zij de winnaar is en om de winnaar aan te kondigen op de website en sociale media. Winnaars worden via het sociale mediakanaal waarmee hij/zij deelnam gecontacteerd.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info