Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022

Retrohuwelijk

Belle Epoque huwelijk

Retrohuwelijk In de kerk ben je getuige van een huwelijksplechtigheid uit begin vorige eeuw. Acteurs van het Aartselaars Toneel Gezelschap (ATG) zorgen voor een plechtigheid uit een ver verleden. Het statige kerkorgel laat de bruiloftsmars en Reet DCL weerklinken. (Meer muziek van dit orgel op zaterdag 5 november in de kerk voor een concert met de Nederlandse organist Reitze Smits en een baroktrio met ‘Mozart en de Londense Bach’). Vandaag vertrekt het huwelijkspaar na de dienst per koets en maken een tocht door de straten gevolgd door een wagen met de andere genodigden.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info