Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022

Pegode Brooikensdagpralines

Pegode Logo

Pegode is een netwerkorganisatie van duurzaam verbonden projecten in de provincie Antwerpen. Ze biedt ondersteuning op maat aan personen met een beperking en helpen hen bij vragen over alle levensdomeinen. Op de Brooikensdag bieden zij Brooikensdagpralines aan ten voordele van hun project.

In Woonhuis Reet wonen negen personen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Het woonhuis ligt vlakbij het centrum maar is rustig gelegen en heeft een grote tuin. Als bewoner heb je een eigen kamer die je naar wens mag inrichten. Daarnaast kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke leefruimte, keuken en sanitair. In het woonhuis werkt een begeleidingsteam dat 24 op 24 uur intensieve woonondersteuning biedt, zodat je er als bewoner steeds terecht kan.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info