Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022

Ravotterlei

Ravotterlei

De Ravotterlei is de plaats waar een gekke-fietsenparcours wordt uitgebouwd. Dolkomische fietsen zorgen voor grappige taferelen en puur plezier. Het is ook de speelstraat voor jong en oud. Originele oude en andere volksspelen zoals “Hou je plein vrij”, D”ubbel kaas met gaten”, petanquebal rollen, verraderlijke hangmat, golfbal rollen, spijkerspel, stokvangen, reuze Jenga XL, 4 op een rij, sjoelbak, tonspel, ringwerpen, tafelkegelspel, trou-madam, gatenbord, mannetjesspel, hoefijzerwerpen, gaaibol, knikkerhuisje en nog meer van dat. Hier kan je zelfs een koe of geit melken zoals weleer.

Je vindt de Ravotterlei in de Laarstraat vanaf Begijnenbossen tot Oude Laarstraat.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info