Welkom bij Brooikens vzw

Brooikensdag 2022

Belle Epoquepark

Belle Epoque park

Het Laarkasteel zal als domein voor de gelegenheid omgetoverd worden tot Belle Epoquepark. Je kan hier zowel picknickende Belle Epoquedames als retrofietsers bewonderen. The Greenfields laten regelmatig jachtmuziek uit hun instrumenten schallen. Vanop het bruggetje voor de ingang van het kasteel heb je een uniek zicht op de ‘Duvelspoort’. Een maquette toont de evolutie van de kasteeltuinen door de eeuwen heen. Hier is het gezellig vertoeven met een drankje en live gebrachte klassieke muziek. De mooi geklede feeën van Guapa Wonderland brengen met hun kortverhalen (via headsets) de kleintjes in een wonderbaarlijke sprookjeswereld.

Je vindt het Belle-Epoquepark in het domein Laarkasteel.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info